PREPARACIÓ PER AL TEMPS DE LA FI. Un regne on tot és pau i prosperitat, sota el domini d’un governant bo, just i estimat per tothom. Després el caos i la violència ho arruïnen tot, quan un usurpador assumeix les regnes, fins que l’hereu legítim torna, derrota a l’antagonista i restaura l’ordre i la pau. Li sembla conegut aquest argument? Tant se val si es desenvolupa en una galàxia molt llunyana, a la Terra Mitjana creada per Tolkien o a la Dinamarca descrita per Shakespeare, aquesta narrativa apel·la a nosaltres de manera directa perquè no és més que un reflex del gran conflicte còsmic que es lliura en el nostre univers entre el bé i el mal, entre Crist i Satanàs. L’estudi d’aquesta Escola Sabàtica ens presenta un panorama general no només del gran conflicte còsmic, sinó dels esdeveniments que d’aquest conflicte afecten la humanitat, i la preparació que es requereix de cada un de nosaltres per enfrontar el final de la història humana. Que Déu ens beneeixi abundantment mentre ens preparem per al retorn del Senyor. Goig, pau i seguretat eternes ens esperen! Estarem amb el Pare, el Fill i l’Esperit Sant, així com amb els nostres éssers estimats, amics, àngels, habitants d’innumerables mons i els redimits. No ens ho podem perdre!

Escola Sabàtica [2/2018] “Preparació per al temps de la fi” – Arxiu complet
Compartir: